• Suomi

Projektipäällikön haku käynnissä

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen ja hyvään porukkaamme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäviäsi ovat mm. vastuun ottaminen sähköverkkotoimituksista kokonaisvaltaisesti sekä projektien myynti- ja suunnitteluprosessissa mukana oleminen. Arvostamme siis alan kokemuksen lisäksi yhteistyötaitoja ja koska toimintamme perustuu pitkälti joustavuuteen, niin odotamme sitä myös sinulta. Luonnollisesti hallitset myös yleisimmät tietotekniikan sovellukset sekä Trimble NIS- ohjelmiston.

Miksi siis meille projektipäälliköksi? Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset syventämään osaamistasi ja oppimaan uusia asioita, kilpailukykyiset edut, hyvät työkaverit ja mahdollisuuden päästä mukaan kasvavaan ja uutta luovaan yritykseen.

Työhönottopisteesi voi olla esim. Tampereen, Hämeenlinnan, Kokkolan tai Porin alueella ja mikäli koet etätyöt omaksesi, niin sekin onnistuu.

Jos jokin jäi askarruttamaan ja kaipaat lisätietoja, niin soita tai laita viestiä:
Olli Malkamäki, p. 040 701 3930, olli.malkamaki@powerpp.fi
Janne Vettervik, p. 044 280 9008, janne.vettervik@powerpp.fi

Mikäli löysit itsestäsi edellä kuvatut ominaisuudet ja olet lisäksi oppimishaluinen sekä oma-aloitteinen, olet etsimämme henkilö. Lähetä siis hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si 31.3.2022 mennessä osoitteeseen olli.malkamaki@powerpp.fi.