Yritys

Power Prof Partners Oy

Power Prof Partners Oy eli 3P on vuonna 2016 toimintansa aloittanut joustava ja dynaaminen projektinjohtoyhtiö, joka keskittyy asiakkaiden sähköverkkoinvestointien sekä muiden infrainvestointien helpottamiseen ja nopeuttamiseen uusien toimintamallien avulla koko Suomessa. Lisäksi toimintamme kattaa avunannon sähköverkkojen eri häiriötilanteissa.

Toimintamme perustuu yhteistyöhön lukuisten kehityshakuisten energia-, verkko- ja palveluyhtiöiden kanssa ja tavoitteemme on parantaa asiakkaidemme kilpailukykyä sekä sähköverkon tuottavuutta ja luotettavuutta. Myös tietoliikenneverkkojen ja muiden eri infraverkkojen toteutus on mahdollista toimintamalleillamme.

Kokeneet ja koulutetut ammattilaisemme sekä laaja yhteistyö- ja alihankintaverkostomme tuovat varmaa ratkaisuvoimaa kaikkiin rakennushankkeisiin. Huolimatta laajasta verkostosta, olemme riippumattomia eri laitevalmistajista ja urakoitsijoista, joten myös tätä kautta pystymme varmistamaan kilpailukykyisimmän ja parhaimman vaihtoehdon. Lisäksi sopimuskauden toimintasuunnitelmalla varmistamme hankkeiden toteutuksen nopeasti ja tehokkaasti.

​​Kiinteitä toimipisteitä meillä on tällä hetkellä Porissa, Pirkkalassa, Toholammilla ja Ylivieskassa sekä henkilöedustusta Valkeakoskella ja Hämeenlinnassa.

Perustettu 2016

& toiminta aloitettu

7.6 M€ liikevaihto

vuonna 2020

14 ammattilaista

+ laaja kumppaniverkosto