Företag

Power Prof Partners Oy eller 3P är ett flexibelt och dynamiskt projektledningsföretag som startade sin verksamhet 2016 med fokus på att underlätta och påskynda kundernas investeringar i elnät och andra infrastrukturinvesteringar med hjälp av nya operationsmodeller i hela Finland.

Vår verksamhet baseras på samarbete med många utvecklingsorienterade energi-, nät- och serviceföretag och vårt mål är att förbättra våra kunders konkurrenskraft och elnätets produktivitet och tillförlitlighet. Implementering av telekommunikationsnät och andra olika infrastrukturnät är också möjligt med våra operationsmodeller.

Våra erfarna och utbildade experter samt med vårt omfattande nätverk för samarbete och underleverantörer ger en säker lösning på alla byggprojekt. Trots vårt omfattande nätverk är vi oberoende av olika tillverkare och entreprenörer, vilket gör att vi alltid kan säkerställa det mest konkurrenskraftiga och bästa alternativet. Också med operationsplanen för kontraktstiden säkerställer vi snabbt och effektivt genomförandet av projekt.

För närvarande har vi verksamheter i Pori, Pirkkala och Ylivieska. Samt personlig representation i Toholammi, Valkeakoski och Hämeenlinna.

Grundades 2016

& aktivitet startade

7.6 M€ försäljning

i 2020

11 yrkesverksamma

+ omfattande partnernätverk