3P:n tytäryhtiö 3Pool Oy kehittää resurssipoolia energiasektorille

Pitkään ajatuksissa ollut energia-alan resurssipooli on edennyt merkittävästi. Ensimmäisen konkreettinen askel resurssipoolin kehittämiseen tapahtui jo viime vuoden syksyllä, jolloin yhtiöön palkattiin uusi työntekijä, jonka pääasiallinen tehtävä oli resurssipoolin kehittäminen. Loppuvuosi ja alkuvuosi kuluivat suunnitelmien konkretisoimisessa ja markkinoiden kartoittamisessa. Loppukeväästä uutta liiketoimintakokonaisuutta varten perustettiin oma yhtiö, 3Pool Oy. Uuden yhtiön omistaa 100 prosenttisesti konsernin emoyhtiö Power Prof Partners Oy. Uuden yhtiön myötä myös itse tuotteen kehitys kiihtyi ja ohjelmiston toimittajakumppaniksi valikoitui hyvien vaihtoehtojen kartoituksien jälkeen Anders Innovation Oy. Resurssipoolin alustan kehittäminen on nyt hyvässä vauhdissa ja lomien jälkeen on jotain konkreettista näytettävää myös asiakkaille.

Resurssipoolin kuulumisia voitte seurata 3Pool Oy:n sivujen (www.3pool.fi) kautta.