3P Maanomistajatapaamisten menettelyohje

3P:n henkilöstö

Menettelytapaohje maanomistajatapaamisiin

Liittyen viime päivien viruksien leviämiseen sekä hallituksen tiukkoihin päätöksiin, olemme ryhtyneet lisätoimiin vähentääksemme viruksen leviämisriskiä kaikissa tapaamisissa, erityisesti maanomistajatapaamisissa:

  • Noudatamme 16.3.2020 annettua tiedotetta.
  • Ensisijaisesti hoidamme kaikki tapaamiset ja sopimiset etäyhteyksien avulla; puhelin, sähköposti, posti, viestit, valokuvat, jne.
  • Mikäli asioiden hoitaminen etäyhteyksin ei ole mahdollista, sovitaan tapaaminen, jos se on asiakkaalle ok. Tapaamisissa toimitaan 16.3.2020 annetun ohjeistuksen mukaisesti.
  • Lisäksi, mikäli asiakas ei halua järjestää tapaamista etäyhteyksien tai tavanomaisen tapaamisen kautta, voidaan ehdottaa käyntiä asiakkaan luona siten, että asia hoidetaan esimerkiksi puhelimitse näköyhteydellä ikkunan lävitse karttoja ja kuvia näyttäen. Myös allekirjoitukset voidaan hoitaa ilman suoraa kontaktia; voidaan jättää dokumentit ”portaille” allekirjoitettavaksi ja asiakas allekirjoittaa sen ilman suoraa kontaktia henkilöstöömme.

Periaatteena on, että noudatamme tiukimpia linjauksia koronaviruksen suhteen. Samalla haluamme varmistaa, että pystymme toimimaan normaalisti eikä näköpiirissämme ole vaikutuksia palveluidemme tuotantoon.

Janne Vettervik